Fotboll

Ofori lämnar AIK för gott

AIK och Ebenezer Ofori går skilda vägar. Nästa klubbadress för Ofori blir Vejle BK på permanent basis.  

Den 13 januari 2022 kom AIK Fotboll och Vejle BK överens om en utlåning gällande spelaren och avtalet innehöll även en köpoption som nu aktiveras. Det blev sammanlagt 139 tävlingsmatcher för Ebenezer Ofori i AIK-tröjan.

– Tiden under återkomsten i AIK blev inte som vi förväntade oss utifrån speltid och i dom samtal som förts under våren så har beslutet växt fram. Jag önskar Ebenezer all lycka i sin fortsatta karriär, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

– I want to say a big thank you to the AIK family. It’s been an amazing journey with this wonderful club from my first day in Sweden. AIK will forever have a special place in my heart, is hard to say goodbye but I needed a different experience somewhere for now so thank you guys and will be supporting the club everywhere I go, säger Ebenezer Ofori.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close