Innebandy

Juniorlandslagsmålvakt till Täby

Målvaktstalangen Sara Wallberg är klar för Täby FC.
19-åringen med Örnsköldsvik IBF som moderklubb har gjort en fin säsong både i Allsvenskan och Juniorallsvenskan där hon var en stor del till att Ö-vik spelade kval till SSL.

– Att ta klivet upp till SSL känns väldigt kul och som en spännande utmaning och det är något jag drömt om väldigt länge. Jag ser fram emot att vara en del av det Täby FC vill åstadkomma i framtiden. Täby FC känns som ett bra val och jag är taggad inför nästa säsong, säger Sara Wallberg till klubbens hemsida.
– I min mening är Sara en av dom största målvaktstalangerna Sverige fått fram på väldigt länge och att hon ansluter till Täby FC är vi såklart väldigt glada över. Vi får en målvakt med ett fint rörelsemönster och en fin spelförståelse samtidigt som hon är otroligt ambitiös i sitt idrottande, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close