Innebandy

Täby förlänger med nyckelspelare

Säsongen tog nyss slut för Täby som missade sista slutspelsplatsen.
Men förberedelserna inför nästa säsong är redan igång.

En av lagets viktigaste spelare, Vilma De Gysser, har förlängt kontraktet med klubben med ytterligare ett år.
Hon kom till Täby FC inför förra säsongen från RIG Umeå och gjorde direkt ett stort avtryck. Med en fin debutsäsong i SSL belönades hon med priset som årets rookie och blev även uttagen i det Svenska landslaget. Med SSLs kanske hårdaste skott har hon denna säsong trots en skadeperiod gjort fina 18 mål.
– Ett år till med Täby FC känns bra! Det känns skönt med en nystart till nästa säsong och jag tror att vi i Täby kommer kunna tackla serien på ett helt annat sätt än i år och det ska bli spännande att vara med på den resan. Mina förväntningar på kommande säsong är höga, jag vill spela slutspel med Täby och jag längtar redan, säger Vilma till hemsidan.
-En mycket viktig förlängning! En powerspelare med stora styrkor i det fysiska samtidigt som hon besitter SSLs bästa skott. Vilma har redan från dag visat att hon håller hög SSL-klass och hon blir bättre och bättre hela tiden och vi ser fram emot att se henne fortsätta sin resa med Täby FC, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close