Innebandy

Ny storförlust för Djurgården – spelare sågar egna ledningen

Efter 3-27 mot Falun förra veckan fanns det anledning att vara smånöjd med 1-1 mot Mullsjö efter tolv minuter.
Det slutade ändå med 2-15-förlust och efteråt delades det ut kängor…

Daniel Kügerl var uppgiven efter den nya storförlusten.
– Jag tycker innebandy är roligt, men inte när ser ut så här. Vi blir behandlade uselt. Fruktansvärt. Hela innebandy-Sverige ser hur det ser ut.
– Vi försöker avsluta allting på bästa sätt. Det är för jävligt att det ska vara så här på den här nivån. Att vi har de här usla förutsättningarna. Vi åker land och rike runt och de gubbarna som är nere och tränar får skämmas. Det är bedrövligt. Det är en känga mot vår ledning och allting. Att de kan behandla oss så här illa.
– Det har varit så här sedan augusti, september. Vi har haft en bruttospellista på 30-35 man. Man kommer och går, det är urusla förutsättningar. Bara du har två ben och två armar och kan springa så får du vara med i Djurgården och det är pinsamt för det här klubbmärket.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close