.Handboll

Mattias Windahl lämnar Tyresö för spel med IFK Kristianstad

En rysarvärvning i transförfönstrets sista dag.
Det är Mattias Windahs övergång från Tyresö till IFK Kristianstad.

Mittnian Mattias Windahl återvänder till Handbollsligan och förstärker Kristianstads trupp för resten av säsongen 21/22. IFK har dragits med flera skador den senaste tiden och väljer därför att stärka upp truppen inför slutskedet av grundserien.

Vasja Furlan, Johan Nilsson, Isak Larsson Ludvig Jurmala, Zoran Bozic, Espen Christen, och Albin Selin är alla borta från spel i skrivande stund. Skadelistan är lång och det är inte ett optimalt utgångsläge när grundserien ska avgöras. Februari och mars kommer att bli två tuffa och intensiva månader och skåneklubben vill därför ha så bra förutsättningar som möjligt inför stundande slutspel.
Mattias Windahl kommer närmst från Allsvenska Tyresö och har innan dess spelat i Eskilstuna Guif.

Mattias ansluter till IFK Kristianstad under veckan och är spelklar med omedelbar verkan.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close