Handboll

Bajen förlänger med Lindeberg

Kantvesslan Ludvig Lindeberg spelar vidare i Hammarby i ytterligare tre säsonger.
– Jag har ju spelat i Hammarby ett par år nu och tycker verkligen om klubben, att få fortsätta min utveckling här framöver är något jag verkligen är nöjd med, säger han.

Klubben informerar om förlängningen på sin hemsida.
“22-åringen har varit ett av Hammarbys offensiva vapen de senaste säsongerna och har under hösten in 62 mål i Handbollsligan, i laget är det endast Martin Dolk (111 mål) samt Gustav Davidsson (81) som ligger före. Dessutom delar han ansvaret med Viktor Ahlstrand som spets i försvarsspelet.”
– Jag tycker att det vi har på gång är väldigt intressant Jag känner att det arbete vi har lagt ner sen vi började om i Allsvenskan har burit frukt på gruppnivå, och att jag, individuellt sett, har utvecklats mycket under ”Falle”. Det något jag vill fortsätta att göra, säger ”Ludde” om förlängningen och lägger till:
– Sedan har supportrarna också en roll i beslutet också där jag känner att den kulturen som finns kring och i Bajen tilltalar mig. Jag trivs väldigt bra här, det är kul att att spela i Bajen.

Vd Kalle Matsson:
– Det känns jättebra att vi kan behålla våra spelare över längre tidsperioder, vi ser fram emot att göra den hör resan tillsammans. ”Ludde” har gått framåt mycket de senaste åren och vi ser en tydlig positiv utveckling. Det bästa är att det fortfarande finns mycket han kan bli bättre på, han har helt rätt attityd och inställning för att ta ytterligare kliv.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close