Fotboll

Jakob Haugaard lånas ut från AIK till norsk klubb

AIK Fotboll är överens med den norska klubben Tromsö IL om en utlåning av målvakten Jakob Haugaard.
Utlåningen gäller till och med den 31 december 2022, men med möjlighet för parterna att avbryta utlåningen under sommarens transferfönster.

Jakob Haugaard kom till AIK inför 2020 och har hittills spelat 16 tävlingsmatcher för klubben.
– Ibland blir inte allt som man förutspått och därför har det varit prioriterat att finna en större möjlighet till speltid för Jakob efter ett tufft 2021. Jag önskar Jakob all lycka i Tromsö IL, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.
– Jag är glad över att ha varit en del av AIK Fotboll under dessa år. AIK är en stor och fin klubb och jag vill tacka alla som bidragit i klubben under min tid här och önskar både laget och personerna i klubben ett stort lycka till framöver, säger Jakob Haugaard.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close