Handboll

AIK förlänger med Klingwall

Wilma Ljung Klingwall fortsätter i AIK ytterligare ett år.
Hon har spelat 48 tävlingsmatcher för AIK sedan debuten den 9 september 2017 och kommer till en början av säsongen 2022 vara utlånad till Sollentuna FK.

Klubben informerar:
“AIK Fotboll och Wilma Ljung Klingwall har kommit överens om ett nytt avtal. Wilma gjorde sin debut i A-lagströjan redan 2017, men var under säsongerna 2020 och 2021 sjukskriven från såväl träning som spel. Under hösten 2021 var hon mycket glädjande åter i träning och gjorde dessutom sina första matcher på länge. Wilma kommer att inleda säsongen 2022 med en utlåning till Sollentuna FK i Divison 1.”

– Det känns jättebra att förlänga med AIK. AIK för mig är en enorm trygghet och en klubb som tar fram det bästa i mig. Därför var det en självklarhet att förlänga. Att få spela med Sollentuna känns som ett bra steg för mig just nu fotbollsmässigt och i livet. En bra miljö där jag får komma igång ordentligt igen, säger Wilma Ljung Klingwall.
– Jag är otroligt glad att vara överens med Wilma om en förlängning, och såklart extra kul efter allt det svåra som Wilma har gått igenom de senaste två åren. Hon är en fantastisk person och en spelare med hög spelintelligens samt vass passningsfot. För att kunna säkerställa en bra matchmiljö där Wilma kan börja återetablera sig på seniornivå har vi nu kommit överens om en utlåning till Sollentuna FK fram till sommaren, säger Anne Mäkinen manager i AIK Fotboll.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close