Fotboll

Vasalund anställer ny akademichef

Bardia Kian.
Så heter Vasalund IF: nya akademichef.

Kian har ett förflutet som spelare o både AIK och Vasalund.
Klubben skriver själva:
De senaste åren har Bardia satsat med stor framgång på sitt företag Future Baller Academy som nischat sig mot att utveckla ungdomsspelare. Vasalund har haft en del samarbete med FBA och väljer nu att få in Bardia som akademichef i klubben.

Trots sin unga ålder (23 år) har Bardia bl a hunnit med att träna lag i både P17- & P19 Allsvenskan och även utbildat sig till UEFA B som lagtränare. Vasalund har en planerad satsning på Akademiverksamheten kommande år och Bardia med sitt engagemang känns helt rätt att få med i organisationen. Ett stort plus är också att Bardia har under flera år själv spelat i Vasalunds akademi, vilket kommer göra det lättare för honom att smälta in.”

Bardia startade sin tjänst redan den 1:a januari i år.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close