.

Hon får utmärkelsen “Årets barn- och ungdomsledare”

Grattis Malin Andersson, tränare för Hässelby SK IBK F06/07, som får Stockholmsidrottens utmärkelse ”Årets barn- och ungdomsledare 2019”.

– Detta betyder mer än ni kan förstå, jag blir alldeles varm i magen. För mig betyder det att jag lyckats i mitt ledarskap. När ni ser värdet är det makalöst stort för mig, säger Malin direkt efter att hon fått beskedet.

Juryns motivering

Malin Andersson, tränare i Hässelby SK IBK Flickor 06/07, tilldelas Stockholmsidrottens utmärkelse ”Årets barn- och ungdomsledare 2019” för sitt viktiga och envisa arbete med att möta varje barn efter dess förutsättningar. Delaktighet är en röd tråd i Malins ledarskap och hon är mån om att barnen ska vara medvetna om sin egen utveckling och inte jämföra sig med andra. Malin Andersson visar med sitt ledarskap vägen mot framtidens idrott och en inkluderande idrott där alla har en plats. Prissumman på 10000 kronor går till barn- och ungdomsverksamheten.

Läs hela intervjun med Malin Andersson här 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close