.HandbollNyheter

Dolk förlänger med Hammarby

Ena dagen sensationell seger mot IFK Kristianstad.
Andra dagen förlänger en av nyckelspelarna.
Det blåser positiva vindar i Hammarby Handboll för en gångs skull denna säsong.

Med sju matcher kvar av grundserien i Handbollsligan är det klart att Martin Dolk förlänger kontraktet med Hammarby över nästa säsong.
– Jag vill komma längre med klubben och känner mig inte färdig ännu, kroppen ska få en ärlig chans med en hel försäsong i benen och då förhoppningsvis kunna prestera riktigt bra nästa säsong. Sedan finns det kärlek och en sammanhållning i klubben som jag inte har sett på många andra ställen, säger Martin Dolk.

I somras fick 27-åringen en fraktur på sitt vänstra skenben och var borta från spel fram till december då vänstersexan gjorde comeback på handbollsplanen.
– Det har gått sådär spelmässigt men jag får inte vara för hård mot mig själv, formen kommer och jag är jätteglad att jag kan spela handboll igen. Sedan har den här säsongen även varit väldigt tuff för laget med skador, hitta rätt i spel och så vidare. Men vi vet att när vi väl gör det som vi ska kan vi rubba alla lag.

Det visade Hammarby senast då laget slog serieledarna Kristianstad, som hade vunnit tolv matcher på raken, i onsdagens hemmamatch i Eriksdalshallen. Och Martin Dolk är optimistisk inför Hammarbys fortsatta spel, det kritiska tabelläget till trots.
– Vi har alla möjligheter vi världen, även om vi har satt oss själva i en skitig sits så tvekar jag inte på att vi kommer klara det här.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close