.FotbollNyheter

Norling förlänger med AIK

AIK Fotboll har förlängt kontraktet med sin huvudtränare Rikard Norling.
Kontraktet sträcker sig över 2020.

Rikard Norling har inför säsongen 2019 lett AIK i 246 tävlingsmatcher och noterat 129V-69O-48F i dessa matcher. Hans medaljfacit som chefstränare i AIK är ett SM-guld (2018) och tre stora silver (2017, 2016, 2006).
– Vi är glada att vi nått en förlängning med Rikard och är övertygade om att det är rätt väg för AIK Fotboll i det hårda arbetet för fortsatt framgång som ligger framför oss, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.
– Jag känner glädje och stolthet över att vi har förlängt avtalet och jag ser fram emot att få fortsätta utveckla spelarna, spelet, tränarteamet och mig parallellt med de resultat som vi ska försöka uppnå, säger Rikard Norling.

47-årige Rikard Norling har gjort tio säsonger som chefstränare i Allsvenskan och han inledde sin tränarkarriär redan som 20-åring efter att ha tvingats avbryta den egna spelarkarriären i IF Brommapojkarna på grund av en skada.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close