FotbollNyheter

Frej-profil klar för Trelleborg

Under måndagen kom beskedet om att Trelleborgs FF gjort klart med försvararen Jakob Glasberg. 23-åringen kommer närmast från IK Frej och gör sin första träning med TFF redan under kvällen. Kontraktet med Trelleborgs FF gäller för två år.

– Jakob är precis vad vi har letat efter till försvaret på högerkanten. Han är en snabb spelare med bra spelförståelse och en fin högerfot. Vi ser fram emot att följa hans utveckling hos oss framöver, säger Peter Swärdh, manager för Trelleborgs FF.

Glasbergs moderklubb är IK Frej. Som 13-åring lämnade han dock klubben för Danderyds SK och sedan Djurgårdens IF för att återkomma till IK Frej inför säsongen 2015. Han har bland annat representerat det svenska U18-landslaget.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close