.FotbollNyheter

Olsson lämnar AIK för Krasnodar

AIK Fotboll är överens med den ryska klubben FC Krasnodar om en omedelbar transfer gällande Kristoffer Olsson.
– När AIK Fotboll gick in i 2018 gjordes det med en förhållandevis stor ekonomisk satsning på herrlaget och vi fick sportslig återbetalning med ett SM-guld och ett kommande kvalspel i Champions League samt idag även i form av en av klubbens största spelartransfers genom tiderna. Att styrelsen vågade satsa och låta klubbens pengar arbeta sportsligt har onekligen visat sig vara en betydande framgångsfaktor under 2018, säger AIK Fotbolls klubbdirektör Jens T Andersson.

– Verksamheten på Karlberg har genererat i att AIK har köpt, utvecklat och nu sålt Kristoffer Olsson. “Koffe” har gett oss sportslig framgång och nu också ekonomiska medel att fortsätta utveckla klubben med. Vi önskar honom all lycka och välkommen åter i framtiden, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

– Jag har haft två fantastiska år i AIK och har utvecklats väldigt mycket under denna tid, både som fotbollsspelare och som människa. Att även få vara med och vinna SM-guld gör att det inte kan bli bättre. Jag kommer för evigt att vara otroligt tacksam för möjligheten som jag fick i AIK. All kärlek som jag fått från klubben, allt från supportrar hemma på Friends Arena, till alla spelare och ledare på Karlberg. Stort tack, säger Kristoffer Olsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close