.

Silja Line tilldelas årets partneraktivering av Hammarby Fotboll

Silja Line har under 2018 års Bajengala, tilldelats årets partneraktivering av Hammarby Fotboll. Priset delas ut av Hammarby Fotboll, som utser den partner till klubben som gjort den mest lyckade och betydelsefulla partneraktiveringen. 

2018 års vinnare är Silja Line för sin aktivering Bajenkryssningen. Bajenkryssningen i samarbete med Silja Line kommer att genomföras igen under 2019.

Motiveringen för det vinnande bidraget i 2018 års Hammarby Fotboll partneraktivering lyder:

Årets vinnare har genomfört en omfattande och mycket uppskattad aktivering riktad till supportrar, samarbetspartners, sport- och administration. Aktiveringen lyckades skapa attraktiva värden baserade på Hammarbys värdegrund och ledord, Gemenskap, Kärlek och Respekt. Vinnaren är Silja Line med Bajenkryssningen!

Hammarby Fotboll AB gratulerar Silja Line och Key Account Manager, Patrik Lundqvist och hans team för ett mycket gott samarbete. 

“Vi är mycket stolta över att motta priset för årets partneraktivering. Silja Lines samarbete med Hammarby Fotboll är långsiktigt och vi har genom olika projekt som t.ex. den återkommande Bajenkryssningen, tillfört ett stort värde för Silja Line och Hammarby Fotbolls sportsliga- och samhällssociala aktiviteter, säger Patrik Lundqvist, Key Account Manager på Tallink Silja AB.

I mars 2018 fördjupade Silja Line sitt samarbete med Hammarby Fotboll. Samarbetet är ett treårigt partnerskap, vilket innebär att Silja Lines logga syns på herr- och damlaget, samt på ungdomslagens matchtröjor. Hammarby Fotboll har ett omfattande samarbete med över 300 kontrakterade partners.

För att läsa mer om Bajenkryssningen 25-27/1/2019  och säkra din plats, läs mer på länken nedan:

https://www.tallinksilja.se/bajenkryssning

Relaterade artiklar

Back to top button
Close