Nyheter

Utökad fotbollsprofil på Sollentunaskola

Sollentuna FK har i många år haft en fotbollsprofil på Norrvikens IP där elever får möjligheten till fotbollsträning två gånger i veckan inom elevens val.
Till höstterminen 2019 har klubben tillsammans med Norrvikens skola bestämt sig för att satsa på att utöka fotbollsprofilen till även årskurs 6.

Till höstterminen 2019 har klubben, Sveriges näst största sett till aktiva medlemmar, tillsammans med Norrvikens skola bestämt sig för att satsa på att utöka fotbollsprofilen till även årskurs 6. Det innebär att de siktar på att från hösten 2019 ha fyra årskurser, från årskurs 6-9 inom fotbollsprofilen. Sedan höstterminen är det utvecklingschefen Mike Lindström som är huvudinstruktör på fotbollsprofilen

Onsdag den 21/11 bjuder Norrvikens skola in till öppet hus. Kl. 18.00 kommer Sollentuna FK:s ansvariga att prata om fotbollsprofilen och svara på frågor.
Torsdag den 29/11 bjuds det in till prova-på-träning kl. 14.30 på Norrvikens IP (i fotbollshallen). Detta är inte en provträning utan ska ses som en möjlighet att få träffa Mike och genomföra en träning på samma sätt som i fotbollsprofilen. Möjligheten kommer även finnas att träffa nuvarande elever på profilen.
(Anmälan till denna träning krävs, maila mike@sollentunafk.se senast den 23/11.)

Relaterade artiklar

Back to top button
Close