.Nyheter

Stor racketmässa i Stockholm till våren

Testa en ny smash, träffa sportlegendarer och nätverka med sportprofiler. Den nya mässan Racket gör om Stockholmsmässan till ett sportparadis den 12-14 april 2019. Padel, tennis, squash, bordtennis och badminton är några av racketsporterna på mässan.

Racket blir Sveriges största event med olika typer av racketsporter. Besökarna kan testa sporterna och träffa legendarer som Jörgen Persson och Mikael ”Äpplet” Appelgren.

–Racketmässan blir en unik mötesplats för alla som håller på med racketsporter eller har en nyfikenhet kring att prova på en ny. På racket kan man få uppleva produktnyheter, shoppa, se på uppvisningsturneringar, prova på en ny racketgren eller lyssna på intressanta föreläsningar. Här finns något för alla oavsett om man är nybörjare, aktiv motionär eller seriespelare, säger Mia Lindberg, projektledare Stockholmsmässan.

Den första mässdagen, fredag den 12 april, är vikt för idrottsföreningar, fritids- och idrottsförvaltningar och andra aktörer i branschen.

– Fredagen är en renodlad branschdag för alla som arbetar inom en förening eller driver någon form av anläggning. En dag full av tips och vägledning kring föreningsekonomi och utveckling med intressanta föreläsningar och workshops, säger Mia Lindberg, projektledare.

Racketdagarna på mässan bjuder också besökarna på möjlighet att se och köpa bland annat utrustning, kläder, skor och träningsresor.

– Racket har möjliggjort att de olika racketförbunden, tennis, badminton, squash, padel, bordtennis och pickelball, för första gången sitter i samma rum och planerar spännande aktiviteter för alla racketentusiaster, säger Mia Lindberg.

Moderator på plats är Jesper Hussfelt. De två bordtennislegendarerna Jörgen Persson och Mikael ”Äpplet” Appelgren är på plats bland annat för att ge handfasta tips och råd inom bordtennis samt att du kommer att kunna utmana dem live i en match eller två. En dag, den 13 april, är planen att världsrekordet i rundpingis ska slås.

Mer information: www.racketmassan.se

Relaterade artiklar

Back to top button
Close