.FotbollNyheterSporter

Djurgården förlänger med Diaz

Blott fyra matcher hann Malin Diaz spela med Djurgårdens IF, efter att ga värvats från Eskilstuna, innan hon blev ledbandsskadad – och fick säsongen förstörd.
Nu är hon tillbaka i full träning och har signerat ett kontrakt över 2019 med Djurgården.

Den allsvenska klubben rapporterar om förlängningen på sin hemsida där Diaz och sportchefen Joel Riddez uttalar sig.
– Jättekul att vi är överens, det visar att vi fortsätter vår satsning. Malin kommer att vara en viktig spelare för oss och även om hon inte kunnat spela så mycket i år så ger det oss kontinuitet, menar sportchefen Joel Riddez.
– När det var klart att Joel skulle vara kvar kändes det självklart för mig att förlänga, jag trivs med honom som tränare och gillar hans sett att vilja spela fotboll. Skadan är läkt och nu har jag tid på mig att bygga upp mig inför nästa säsong. Det blev inte så många matcher i år och jag är sjukt taggad inför nästa säsong. Det ska bli jättekul att få spela igen, menar Malin.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close